Reis Pubquiz | Live op Instagram

Test jouw wereldkennis!

Donderdag 21 mei 2020 om 20:00 uur

Reis vanaf je bank naar de mooiste plekken

Voor iedereen die thuiszit en uitkijkt naar een beetje vakantie organiseer ik een leuke en laagdrempelige Reis Pubquiz! Misschien zijn je reisplannen geannuleerd of uitgesteld, of wilde je last-minute iets boeken maar zit dat er nu ook niet in. Ondanks dat de coronamaatregelen recent iets zijn versoepeld, ziet het er niet naar uit dat we binnenkort weer kunnen reizen. Daarom neem ik je graag vanaf je bank mee naar de mooiste plekken op aarde tijdens een online Reis Pubquiz (Live op Instagram)!

Speel in 6 rondes mee tegen andere reisfanaten. Hoe is het gesteld met jouw algemene reiskennis, topografie en wat weet jij van de wereldkeuken? Test jouw kennis en dat van je travel buddies, collega’s of vrienden en meld je nu aan! 🙂

*Aanmelden kan tot 21 mei 09:00 uur ’s ochtends.

Een avond vol inspiratie en reisplezier

Deze Reis Pubquiz bestaat uit 6 rondes en 70 vragen. Een laagdrempelige quiz die je meeneemt naar tropische oorden en avontuurlijke plekken. Wie weet vind jij wel een nieuwe droombestemming! De quiz duurt ongeveer 1,5 uur en bestaat uit de volgende rondes:

1. De wereld vanaf je bank
2. Vakantie in eigen land
3. Stedentrips
4. Topografie
5. De wereldkeuken
6. Fotoronde

Tussen ronde 3 en 4 zal een korte pauze zijn. De winnaar wordt na de laatste ronde bekendgemaakt en ontvangt een leuke prijs!

Daag je vrienden, collega’s en reismaatjes uit

Je kunt deze quiz in je eentje spelen, of in een team van maximaal 5 personen. Geef op het aanmeldformulier aan met hoeveel mensen je in een team zit. Voor je deelname vraag ik per team een kleine donatie welke je zelf mag bepalen. Hiermee steun je mij in deze werkloze tijd en heb jij een mooie avond vol reisinspiratie en plezier.

In de ochtend van 21 mei stuur ik je een email met de link naar de antwoordformulieren en overige praktische informatie. Om mee te doen heb je een Instagram-account nodig en een computer om de antwoordformulieren in te vullen.

Winnen!

Niet geheel onbelangrijk, je kunt natuurlijk ook iets winnen! Het team met de meeste punten wint een happy bag naar keuze van berg & maan (t.w.v. €55,-). Deze kleurrijke canvas rugtas is ideaal om mee te nemen op reis (of het strand, je kantoor en de supermarkt). De tas is licht, heeft een praktisch laptop-vak en een aantal kleinere vakken. De happy bag is jouw vrolijke nieuwe reisgenoot! 🙂

Uitslag Reis Pubquiz 21 mei

Over mij

Leuk dat je mee wilt doen met deze online Reis Pubquiz! Graag stel ik mijzelf alvast aan je voor.

Ik ben Jelisa, hou ontzettend veel van reizen en zit nu zoals iedereen thuis. Eind januari zei ik mijn baan als reisspecialist bij een reisorganisatie op, om een korte reis naar Nepal te maken en bij terugkomst op zoek te gaan naar een nieuwe baan.

Helaas deed Covid-19 zijn intrede en is het voor mij op dit moment erg moeilijk om een nieuwe baan in de reisbranche te vinden. Ik zit dus zonder werk thuis en heb veel vrije tijd.

Onlangs heb ik voor mijn vrienden verschillende quizzen georganiseerd, en dit viel in de smaak! Zo kwam ik op het idee om het wat groter aan te pakken, en deze Reis Pubquiz Live op Instagram te organiseren.

2020-05-21T20:00:00

  dagen

  uren  minuten  seconden

tot

Reis Pubquiz | Live op Instagram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: