Reis Pubquiz | Live op Instagram

Test jouw wereldkennis!

Donderdag 4 juni 2020 om 20:00 uur

Reis vanaf je bank naar de mooiste plekken

Na het daverende succes van de eerste Reis Pubquiz en op veler verzoek presenteer ik jullie: Reis Pubquiz 2.0! Misschien zijn je reisplannen geannuleerd of uitgesteld. Ondanks dat de coronamaatregelen recent iets zijn versoepeld, is het onduidelijk of we binnenkort weer kunnen reizen. Daarom neem ik je graag vanaf je bank mee naar de mooiste plekken op aarde tijdens een online Reis Pubquiz (Live op Instagram)!

Speel in 6 rondes mee tegen andere reisfanaten. Hoe is het gesteld met jouw algemene reiskennis, topografie en wat weet jij van verschillende culturen? Test jouw kennis en dat van je travel buddies, collega’s of vrienden en meld je nu aan! 🙂

*Aanmelden kan tot 4 juni 17:00 uur

Een avond vol inspiratie en reisplezier

Deze Reis Pubquiz bestaat uit 6 rondes en 70 vragen. Een laagdrempelige quiz die je meeneemt naar tropische oorden en avontuurlijke plekken. Wie weet vind jij wel een nieuwe droombestemming! De quiz duurt ongeveer 1,5 uur en bestaat uit de volgende rondes:

1. Culturen
2. Zon, zee, strand
3. Topografie
4. Algemene reiskennis
5. Op avontuur in de bergen
6. Fotoronde

Tussen ronde 3 en 4 zal een korte pauze zijn. De winnaar ontvangt een leuke prijs!

Daag je vrienden, collega’s en reismaatjes uit

Je kunt deze quiz in je eentje spelen, of in een team van maximaal 5 personen. Geef op het aanmeldformulier aan met hoeveel mensen je in een team zit. Voor je deelname vraag ik per team een kleine donatie welke je zelf mag bepalen. Hiermee steun je mij in deze werkloze tijd en heb jij een mooie avond vol reisinspiratie en plezier.

In de ochtend van 4 juni stuur ik je een email met de link naar de antwoordformulieren en overige praktische informatie. Om mee te doen heb je een Instagram-account nodig en een computer om de antwoordformulieren in te vullen.

Winnen!

Niet geheel onbelangrijk, je kunt natuurlijk ook iets winnen! Het team met de meeste punten wint de laatste 5 edities Columbus Magazine (t.w.v. €32,-). Columbus Magazine neemt haar lezers mee naar de mooiste ongerepte plekken op aarde. Heerlijk om in het zonnetje door te bladeren en inspiratie op te doen!

Uitslag Reis Pubquiz – 4 juni

Over mij

Leuk dat je mee wilt doen met deze online Reis Pubquiz! Graag stel ik mijzelf alvast aan je voor.

Ik ben Jelisa, hou ontzettend veel van reizen en zit nu zoals iedereen thuis. Eind januari zei ik mijn baan als reisspecialist bij een reisorganisatie op, om een korte reis naar Nepal te maken en bij terugkomst op zoek te gaan naar een nieuwe baan.

Helaas deed Covid-19 zijn intrede en is het voor mij op dit moment erg moeilijk om een nieuwe baan in de reisbranche te vinden. Ik zit dus zonder werk thuis en heb veel vrije tijd.

Onlangs heb ik voor mijn vrienden verschillende quizzen georganiseerd, en dit viel in de smaak! Zo kwam ik op het idee om het wat groter aan te pakken, en deze Reis Pubquiz Live op Instagram te organiseren.


2020-06-04T20:00:00

  dagen

  uren  minuten  seconden

tot

Reis Pubquiz | Live op Instagram


Uitslag vorige Reis Pubquiz 21 mei

Ben je benieuwd naar de uitslag van de Reis Pubquiz op 21 mei? Klik dan hier!